Anvendelse af cookies

Cookies er nødvendige for, at hjemmesiden fungerer, og de giver os viden om brugen af siden. Vores cookies bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Hvis du ønsker at vide mere om cookies, klik her.
X Luk

Her har du muligheden for at vise PDF'en i iPaper eller hente den i PDF format.

   

Nødvendigt med flere penge og medarbejdere til SKAT

15. marts 2017

Det er i høj grad et nødvendigt forslag til styrkelse af et udhulet SKAT, som Socialdemokraterne er kommet med, siger LO-formand Lizette Risgaard.

LO hilser Socialdemokratiets forslag til en styrkelse af SKAT med 1000 medarbejdere og fire nye skattecentre varmt velkomment.

– Vi er rigtig glade for den plan, som Socialdemokratiet nu foreslår. De redningsplaner, der indtil nu har fået flertal på Christiansborg, har dårligt været tilstrækkelige til bare at sikre status quo. Der er stærkt behov for de 1000 ekstra ansatte, som Socialdemokratiet foreslår, siger Lizette Risgaard.

– Vi har alt for længe været vidne til, at SKAT er blevet udhulet og det danske samfund er gået glip af milliarder, som skulle være blevet betalt til fællesskabet. Det er penge, der er stærkt behov for til at betale for vores syge, vores ældre og vores børn – og til at ruste vores samfund til fremtiden, siger Lizette Risgaard.

Hun peger på, at en stærk tillid til skatteinddrivningen er et vigtigt fundament under sammenhængskraften i det danske velfærdssamfund.

– Det er afgørende, at de helt almindelige, skattebetalende lønmodtagere kan have tillid til, at vores skattevæsen behandler alle ens og sætter ind mod dem, der snyder. Hvis ikke vi kan have tillid til det, går det ud over opbakningen til vores velfærdssamfund, siger Lizette Risgaard.

– Jeg håber nu, at de ansvarlige politikere kan sætte sig ud over partipolitik og finde sammen om en fælles og nødvendig håndsrækning til vores skattevæsen. Det er der i dén grad behov for!

Kontakt: LO’s pressetelefon, 26 11 97 10.

15. marts 2017
 
Landsorganisationen i Danmark · Islands Brygge 32D · 2300 København S · T: 35 24 60 00 · F: 35 24 63 00 · E: lo@lo.dk · CVR: 31432812