FRITIDSJOB
FRITIDSJOB
FRITIDSJOB
FH-formand Morten Skov Christiansen fortæller i et stort interview med Politiken, at jobbet som flaskedreng i Kvickly var et vendepunkt i hans liv.
Asbest dræber
Asbest dræber
Asbest dræber
Det mener Dan Henriksen, der i 2002 blev bombarderet med asbest under en nedrivning. Uden maske eller andet beskyttelsesudstyr. I dag er han på vej til at dø af lungehindekræft “og jeg er ikke den eneste eller den sidste”, siger den tidligere blikkenslager, som opfordrer politikerne til hurtigst muligt at få kortlagt og fjernet al asbest i Danmark.
Beskæftigelse
Beskæftigelse
Beskæftigelse
Der er ifølge Europa-Kommissionen akut mangel på arbejdskraft i EU, især når det kommer til arbejdskraft med bestemte kvalifikationer. Derfor har Kommissionen i denne uge præsenteret en handlingsplan med fem løsningsforslag. De lyder på aktivering af underrepræsenterede grupper, investering i uddannelse, forbedring af arbejdsvilkårene i visse sektorer, fair mobilitet og tiltrækning af udenlandsk arbejdskraft.
Organisering
Organisering
Organisering
Et nyt værktøj gør det nemmere for lønmodtagere udenfor fagforeningerne at finde den helt rigtige overenskomstbærende fagforening.
OK24
OK24
OK24
Der er lagt op til pæne lønstigninger til offentligt ansatte i kommuner og regioner på FH’s område, efter der nu er bundet sløjfe på overenskomstforhandlingerne i 2024. I Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) er der stor tilfredshed med, at det er lykkedes at blive enige på alle overenskomstområder.

Nyt fra medlemmerne

Links peger på medlemsorganisationernes hjemmesider

Sammen om grøn omstilling

Gå til grønomstilling.dk

Hvem står i spidsen for Fagbevægelsens Hovedorganisation

Politisk ledelse